A1 Realizarea procedurilor de lucru care vor guverna parteneriatul creat pentru implementarea proiectului Un proces de implementare aferent cererii de finantare realizat O metodologie de monitorizare realizata O metodologie de monitorizare aplicata O procedura de achizitii pentru achizitionarea de servicii de audit O procedura de achizitii pentru achizitionarea de expertiza contabila Minim 5 cereri de rambursare realizate Minim 5 rapoarte tehnico financiare realizate rapoarte de activitate, pontaje, documente justificative, liste de achizitii, rapoarte tehnico financiare etc. Rezultatele corespund obiectivului specific 1

 

A2 O comisie de achizitii realizate Un set de documente programatice si documente de raportare realizate - liste de achizitii etc Un set de documentatii de achizitii si proceduri de achizitii realizate Un set de proceduri de evaluare realizate Un set de resurse achizitionate in conformitate cu legislatia in vigoare si cu cererea de finantare – resurse utilizate pentru implementarea proiectului care sunt mentionate in cererea de finantare. Rezultatele corespund obiectivului specific 1

A3 O strategie de diseminarea realizata O pagina web realizata Un set de materiale ce vor fi postate pe pagina web realizate Un set de informatii diseminate O conferinta de lansare realizata O conferinta de anuntare stadiu proiect realizata O conferinta de inchidere realizata 500 brosuri 1000 fluturasi Rezultatele corespund obiectivului specific 1.

A4 O strategie de campanie realizata 12 seminarii de informare realizate Minim 20 de participanti informati la fiecare seminar realizat Un raport de campanie realizat Un raport de campanie diseminat Rezultatele corespund obiectivului specific 2.

A5 O metodologide de consiliere realizata Un set de formate cadru de orientare si consiliere profesionala realizata 600 de persoane recrutate in vederea consilierii acestora O activitate de consiliere si orientarea profesionala implementata 600 de persoane participante la activitatea de consiliere – participa la minim 2 sedinte de consiliere 600 de dosare de grup tinta realizate. Un centru de consiliere realizat Activitatea vizeaza asistenta membrilor grupului tinta prin intermediul activitatilor de consiliere. Beneficiile acestei activitati sunt legate de avantajele pe care activitatea de consiliere si orientare le ofera membrilor grupului tinta. Acestia se vor familiariza cu cerintele pe care un angajator le solicita la un loc de munca si vor contribui intr-o maniera considerabila pentru carierele profesionale viitoare a persoanelor care provin din grupul tinta.Principalul avantaj pe care activitatea il genereaza pe piata fortei de munca este ca faciliteaza procesul de tranzitie de la scoala referindu-ne aici la ocuparea unui loc de munca prin cresterea calitatii procesului educational. De asemenea, se contribuie la reducerea somajului in randul tinerilor si la minimizarea riscului de excluziune sociala pentru membrii grupului tinta. Toate acestea contribuie la satisfacerea nevoii grupului tinta de a avea un loc de munca. Activitatea contribuie intr-o maniera directa la obiectivele domeniului major de interventi 2.1. Rezultatele corespund obiectivului specific 2. Activitatile 4 si 5 contribuie la indeplinirea indicatorului Numărul beneficiarilor serviciilor de consiliere în carieră.

Beneficiar

Sample image

Universitatea „Danubius" din Galati

Parteneri

Activităţi

Rezultate